Disznótoros ételek:
Toros káposzta – 2007. Kustánszeg
Saures – 2008. Liptód
Krumplis kolbász – 2008. Liptód
Véres hurka – 2008. Liptód
Bürke pörkölt kerékrépa salátával – 2009. Szepetnek
Disznótoros hurka-kolbász – 2009. Nagyszakácsi
Kukoricakásás hurka – 2009. Tótszerdahely
Árpagyöngyös hurka – 2009. Tótszerdahely
Tepsis krumpli hurkával-kolbásszal – Boldog
Böllérjózanító – 2011. Tápiószentmárton
Hurkaleves – 2011. Vecsés
Gömböc krumpli – 2013. Gávavencsellő
Sawes – dagadó savanyú mártásban – 2015. Dunabogdány
Disznótoros fokhagymás hús káposztával – 2015. Tard
Hurkaleves – 2016. Nagymányok
Kolbászos ételek:
Pásztorgulyás – 2008. Nikla
Alföldi krumplistarhonya – 2009. Pusztamérges
Kolbászos gombóc – 2009. Tótkomlós
Kolbászos pompos – 2010. Sárszentlőrinc
Hiedn – velő kolbásztöltelékkel – 2010. Nagybörzsöny
Kolbászhússal töltött krumpli – 2011. Mátraderecske
Sűrű tarhonya – 2011. Kiskunhalas
Kacsabögybe töltött kolbász – 2011. Császártöltés
Kelt gombóc – 2012. Németkér
Tirpák tarhonya – 2013. Nyíregyháza
 Bükki káposzta – 2013. Kács
Paprikás krumpli nokedlivel – 2013. Karád
Kiliti kolbászleves – 2015. Balatonkiliti
Cakkumpakk étel – 2015. Herend
Töklecsó kolbásszal, tojással – 2015. Lovasberény
Pucu sült kolbásszal – 2015. Cserépfalu
Kolbászos-krumplis tarhonya tepertőbőrrel – 2015. Kiskunfélegyháza
Savanyú kolbász – 2015. Csolnok
Paprikás kolbásszal és hurkával – 2016. Nemesnádudvar
Kolbászpörkölt krumplikásával – 2016. Pincehely
Sertéshús ételek:
Göcseji finomfalatkák – 2008. Bucsuta
Szarma (töltött káposzta) – 2008. Kisnána
Borsós káposzta – 2008. Görgeteg
Csülkös káposzta – 2008. Noszvaj
Szatmári tepsis hús – 2008. Szatmárcseke
Szóládi szüretes – 2008. Szólád
Sertésínyencségek nyárson – 2008. Szólád
Húsos káposzta gőzgombóccal – 2009. Ecseny
Töltelék – 2009. Tótkomlós
Kemencés sült – 2009. Szigliget
Tojással töltött fasírt – 2009. Pusztamérges
Királyi lakomás tál – 2009. Nagyszakácsi
Vasi pecsenye – 2009. Oszkó
Pincepörkölt – 2009. Oszkó
Gombás szelet tarhonyával – 2009. Oszkó
Medvehagymás túróval töltött sertéskaraj – 2009. Orfű
Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs vitaminsalátával – 2009. Orfű
Déli hús – 2009. Bajna
Szalonnás káposzta – 2009. Rátka
Sváb derelye – 2009. Magyarpolány
Gombás-tükörtojásos tarja – 2009. Szigetbecse
Kásás káposzta – 2010. Hajdúhadház
Magyaros szűzérmék – 2010. Sárszentlőrinc
Hartai zsiványpecsenye – 2010. Harta
Betyárgombóc – 2010. Ozora
Székelykáposzta – 2010. Lajoskomárom
Töltött dagadó rántott krumplival – 2010. Lajoskomárom
Káposztás fasírt sült zöldségekkel – 2010. Velem
Fokhagymás szaftos hús – 2010. Óbánya
Hegyi csülök – 2010. Porrogszentkirály
Rakott hús – 2010. Porrogszentkirály
Zöldpaprikás sertésmáj – 2010. Egervár
Cipóban sült csülök paradicsomsalátával – 2010. Csólyospálos
Sült oldalas burgonya gombóccal, párolt káposztával – 2010. Gyulafirátót
Tápióbicskei töltött káposzta – 2010. Tápióbicske
Betyárgombóc nokedlivel – 2010. Simontornya
Simontornyai betyárpecsenye – 2010. Simontornya
Rozsdás hús krumplis puliszkával – 2010. Zebegény
Boldogi fehér káposzta – 2010. Boldog
Szennai töltött karaj – 2011. Szenna
Sült oldalas meggyszósszal – 2011. Szenna
Pándi meggyes csülök – 2011. Pánd
Kemencés babos csülök – 2011. Egerszalók
Parasztoldalas rakott burgonyával – 2011. Hegykő
Spárgás pecsenyefalatok – 2011. Öttömös
Töltött tarja rántva – 2011. Tápiószentmárton
Dohányos-házi göngyölt hús – 2011. Csákvár
Rakott kelkáposzta – 2011. Csurgó
Csülökpörkölt túrós csuszával – 2011. Csurgó
Köményes sertéssült dödöllével – 2011. Csurgó
Mátrai betyárcsalogató gancával – 2011. Mátraderecske
Lucskos káposzta – 2011. Pócsmegyer
Savanyú gulyás bográcsban – 2011. Felsőnyék
Kálomista fokhagymás – 2011. Zengővárkony
Halasi savanyúmáj – 2011. Kiskunhalas
Húsos rakott tészta – 2011. Kiskunhalas
Körömpörkölt bográcsban – 2011. Kiskunhalas
Köleses zsivány egytál – 2011. Révfülöp
Bakonyi kötözött karaj – 2011. Révfülöp
Balaton-felvidéki borsos tokány – 2011. Révfülöp
Fokhagymás zsírban sült orja – 2011. Békésszentandrás
Töltött paprika – 2011. Békésszentandrás
Sándorfalvi betyárszelet helyi zöldségekkel – 2011. Sándorfalva
Gerslis káposzta – 2011. Sülysáp
Göngyölt pörkölt tarhonyával – 2011. Sülysáp
Bárdi-hegyi zöldséges tarja – 2011. Bárdudvarnok
Sertés pacal – 2011. Császártöltés
Kávai lecsó – 2011. Káva
Takartos káposzta – 2011. Káva
Káposztás gombóc – 2011. Geresdlak
Iharosberényi hústekercs gesztenyés tócsnival – 2011. Iharosberény
Babos répa füstölt bürkével – 2011. Lenti
Göcseji pecsenye – 2011. Lenti
Milotai savanyú paszuly – 2011. Milota
Zalai kapros-tejfölös káposzta – 2012. Gyenesdiás
Sonkás zöldborsópörkölt metélt tésztával – 2012. Hévíz
Sertés szűzérmék hévízi burgonyával, boros gombaraguval – 2012. Hévíz
Pájsli zsemlegombóccal – 2012. Dunavecse
Káposztás pörkölt – 2012. Dunavecse
Bakonyi rakott karaj Kunné módra – 2012. Öskü
Magyar utcai káposztás gombóc – 2012. Erzsébet
Bakonyi sertésszelet galuskával – 2012. Olaszfalu
Hentes borda – 2012. Tényő
Lellei aprópecsenye – 2012. Balatonlelle
Töltött dagadó – 2012. Németkér
Gombás-borsós szelet Piroska módra – 2012. Mátranovák
Ünnepi tál – 2012. Siófok
Császárhús pecsenyelével, kecskesajtos törtbabbal, meggyes párolt káposztával – 2012. Siófok
Szentgyörgyi töltött karaj – 2012. Iszkaszentgyörgy
Lecsós sertésszelet kölessel – 2012. Szany
Szűzérmék somogyi kolbászos lecsóval, tarhonyával – 2013. Balatonboglár
Baglasi betyárgombóc – 2013. Kéthely
Gulyka – krumplis gombóc – 2013. Szentendre
Tunki – 2013. Gávavencsellő
Fasírozott kecskesajttal, vargányával – 2013. Zalaegerszeg
Zalai borítós – 2013. Nagyrécse
Húsgombócos lecsó – 2013. Mosdós
Halom-hegyi pecsenye tócsival – 2013. Mencshely
Csóri betyártarisznya dinsztelt káposztával – 2013. Csór
Hússal töltött krumpli – 2015. Herend
Bocspor – füstölt hús savanyú mártásban – 2015. Buzsák
Berényi szelet beréttel – 2015. Lovasberény
Lakodalmas fokhagymás hús – 2015. Báta
Körözöttes burgonya rozmaringos pecsenyével – 2015. Dunabogdány
Szőlőlevélbe tekert takart – 2015. Verőce
Vegyes pörkölt gőzgombóccal – 2015. Kiskunfélegyháza
Széki káposzta – 2015. Magyarszék
Paradicsomos savanyú máj – 2015. Csolnok
Göngyölt tarja párolt rizzsel – 2015. Taktaszada
Sertéspörkölt juhtúrós galuskával – 2015. Algyő
Turai parasztos káposzta – 2015. Tura
Sertésragu gombás derelyével – 2015. Tura
​Rakott karfiol – 2015. Ajak
Rizses hús – 2015. Ajak
Tökmagolajos túróval töltött sertésszelet – 2015. Szalafő
Tardi kaszáspecsenye – 2015. Tard
Szaftos hús túrós gánicával – 2016. Mezőkomárom
Sült oldalas párolt káposztával – 2016. Monostorapáti
Rakott savanyú káposzta – 2016. Nagyvázsony
Tőtike tormalevélben – 2016. Nyírmártonfalva
Kunsági karikapecsenye – 2016. Kunhegyes
Paradicsomos húsgombóc – 2016. Kunhegyes
Rakott tarja – 2016. Nekézseny
Sült káposzta húsokkal és tócsnival – 2016. Vitnyéd
Gombás tokány tarhonyával – 2016. Vitnyéd
Edit-féle tökös rakottas gazdagon – 2016. Igal
Szaftos hús – 2016. Feked
Pecsenyka töltött krumplival – 2016. Maglód
Sült tarja lángoson majonézes tavaszi salátával – 2016. Maglód
Vidi pecsenye – 2016. Kőszegszerdahely
Józanító máj – 2016. Seregélyes
Parasztborda – 2016. Seregélyes
Bikfa galuska sonkával – 2016. Hidas
Sült oldalas rántott zöldbabbal – 2016. Hidas
Sertéstarja nagydobosi sütőtökkel – 2016. Nagydobos
Rakott fasírt – 2016. Somodor
Betyárpörkölt „bagolyfül” nokedlivel – 2016. Somodor
Csirkemájjal töltött húsrudacskák (sertéskaraj) – 2016. Somogytúr
Rántott hús máléval – 2016. Tevel
Sváb gombóc – 2016. Tevel