Halételek:
Sült garda – 2007. Tihany
Töltött csuka – 2007. Tihany
Ecetes hal – 2007. Tihany
Dunai halászlé – 2008. Rácalmás
Rácalmási rakott ponty – 2008. Rácalmás
Sült menyhal és süllő – 2008. Rácalmás
Balatoni vegyes halászlé – 2009. Szigliget
Ecetes keszeg – 2009. Szigliget
Szigligeti fogas – 2009. Szigliget
Pácolt hal – 2009. Tótszerdahely
Dunai harcsapaprikás nokedlivel -2009. Szigetbecse
Csukafilé sörtésztában – 2010. Tiszakécske
Füstben sült ponty szabadtűzi túrós csuszával – 2010. Érsekcsanád
Harcsa savanyú káposztával – 2010. Tápióbicske
Pósa tavi rottyantott halászlé – 2010. Simontornya
Laskóvölgyi halászlé – 2011. Egerszalók
Töltött pisztráng zöldségekkel – 2011. Egerszalók
Almával töltött ponty – 2011. Révfülöp
Olajos hal – 2012. Balatonakali
Balatoni süllő tormás mártással 2012. Balatonudvari
Balatoni sült keszeg – 2012. Gyenesdiás
Harcsapörkölt zalai módra, házi túrós csuszával – 2012. Hévíz
Balatoni halászlé – 2012. Balatonlelle
Amúr kompérágyáson lórban sütve, frissen készített savanyúsággal – 2012. Mátranovák
Bakonyi ponty vajas galuskával – 2012. Iszkaszentgyörgy
Dunai halászlé – 2012. Bátya
Balatoni fogassüllő uborkás mártogatóssal – 2013. Balatonboglár
Mustáros pontyfilé babsalátával – 2013. Kéthely
Badacsonyi fogas tökfőzelékkel, tökkel töltött derelyével – 2013. Badacsonytomaj
Mundéros csuka másképp – 2015. Báta
Vicsege fehérboros lecsóval, fokhagymás galuskával – 2015. Verőce
Ikrás krumplileves gazdagon – 2015. Zánka
Zánkai halfasírozott – 2015. Zánka
Borsos pisztráng juhtúrós puliszkával – 2016. Nagyvázsony
Tepsis hal – 2016. Ócsa
Pontypörkölt kapros-snidlinges túrós csuszával – 2016. Dusnok
Haltepertő sült hagymával, pikáns mártással – 2016. Mezőtárkány
Halcibre – 2016. Tevel
Kőrakási serpenyős halacskák - 2017. Pátka
Hal gyors, meleg füstöléssel - 2017. Tápiószőlős
Tengelici halászlé - 2017. Tengelic