Nyúlhúsból készült ételek:
Nyúlpaprikás – 2008. Szólád
Fűszeres házinyúl pecsenye – 2011. Egerszalók
Erdei gombás nyúlragu spenótos sztrapacskával – 2015. Cserépfalu
Fokhagymás nyúl piros krumplival – 2015. Tura
Nyúl erdei gombákkal – 2016. Ócsa
Vadnyúl paprikás édesburgonyával - 2017. Pátka
Almával töltött sült nyúl - 2017. Nézsa
Birka, bárány ételek:
Birkakáposzta – 2009. Tótkomlós
Pljeszkavica – 2009. Deszk
Deszki báránysült zöldsalátával – 2009. Deszk
Rozmaringos báránysült vörös káposztával – 2011. Felsőnyék
Miccs – 2013. Kéthely
Rozmaringos bárány – 2013. Szentendre
Birka babbal – 2015. Algyő
Komáromi birkapaprikás – 2016. Mezőkomárom
Báránysült köleskásával – 2016. Szentkirály
Sokac köcsögös bab – 2016. Bár
Marha- és borjúhús ételek:
Löszpincesori marhapörkölt – 2008. Szólád
Eszterházy rostélyos burgonyafánkkal – 2009. Szigliget
Medvehagymás bélszíncsíkok burgonya copfocskákkal – 2009. Orfű
Bajnai csípős bab – 2009. Bajna
Klopfolt pecsenye – 2009. Rátka
Vadas marharagu gőzgombóccal – 2009. Szigetbecse
Pandúr gulyás – 2010. Harta
Rókagombás vegyes pörkölt bográcsban – 2010. Bugyi
Sokfűszeres marhalábszár burgonyalángossal – 2010. Óbánya
Savanyú káposztás tokány – 2010. Egervár
Petőfi rostélyos – 2010. Tápióbicske
Tenkes gulyás – 2010. Siklós
Párolt marhaszelet tormás zsemlemártással – 2011. Hegykő
Csákvári mustáros-tejfölös marhaszelet – 2011. Csákvár
Nyári töltött káposzta erdélyiesen – 2011. Pusztavám
Marhahús szelet tökmagos panírban – 2011. Káva
Marhapörkölt zsemlegombóccal – 2012. Balatonudvari
Marha bélszín vargányás metélttel – 2013. Balatonboglár
Marhapörkölt túrós derelyével – 2015. Cserépfalu
Bőrös borjúpörkölt bográcsban – 2016. Nemesnádudvar
Párolt marhahús meggyszósszal, pirított darával – 2016. Pincehely
Marhapofa pörkölt - 2017. Tápiószőlős
Borjúpaprikás nokedlivel - 2017. Bercel
Vadételek:
Rapcic vadas – 2008. Magyaregregy
Gombás vadnyúlpörkölt – 2008. Szólád
Vadpörkölt dödöllével – 2009. Oszkó
Resztelt vaddisznómáj – 2009. Bajna
Aszalt szilvával töltött vaddisznó almával – 2010. Tiszakécske
Kapros vadmalac gesztenyével – 2010. Bugyi
Pácolt szarvasgerinc mézes birsalmával és burgonyalepénnyel – 2010. Bugyi
Tejfölös-gombás szarvas pörkölt bográcsban – 2010. Érsekcsanád
Vadérmék köpenyben vargányamártással – 2010. Egervár
Zselici vadas nokedlivel – 2011. Szenna
Tűzdelt őzcomb áfonyával – 2011. Bárdudvarnok
Vadpástétom – 2012. Balatonudvari
Erdei gombás vadnyúlpaprikás parázsburgonyával – 2012. Hévíz
Gyümölcsös, grillen sült vadhús – 2012. Balatonlelle
Szarvas tokány bográcsban – 2013. Hajós
Rozsdás szarvas szelet burgonyafánkkal – 2015. Balatonkiliti
Vadpörkölt krumplilángossal – 2015. Verőce
A rapsic álma: szarvasragu pirított zsámiskával – 2015. Cserépfalu
Vaddisznósült kemencében – 2015. Zánka
Piszkés káposzta vadnyúllal – 2015. Kerekegyháza
Vadkacsasült kukoricás-krumplis nudlival – 2015. Kerekegyháza
Vaddisznó bakonyi módra – 2016. Monostorapáti
Dámvad pörkölt vargányával – 2016. Nyírmártonfalva
Vaddisznósült római kemencés kenyérrel - 2017. Pátka
Őzgulyás babbal - 2017. Nagykörű
Pikáns vadhúsleves grízgaluskával - 2017. Mikóháza
Lecsós vadmáj - 2017. Mikóháza