Nyúlhúsból készült ételek:

Nyúlpaprikás – 2008. Szólád

Fűszeres házinyúl pecsenye – 2011. Egerszalók

Erdei gombás nyúlragu spenótos sztrapacskával – 2015. Cserépfalu

Fokhagymás nyúl piros krumplival – 2015. Tura

Nyúl erdei gombákkal – 2016. Ócsa

Vadnyúl paprikás édesburgonyával - 2017. Pátka

Almával töltött sült nyúl - 2017. Nézsa

Kemencében sült nyúl - 2018. Tiszapüspöki

Birka, bárány ételek:

Birkakáposzta – 2009. Tótkomlós

Pljeszkavica – 2009. Deszk

Deszki báránysült zöldsalátával – 2009. Deszk

Rozmaringos báránysült vörös káposztával – 2011. Felsőnyék

Miccs – 2013. Kéthely

Rozmaringos bárány – 2013. Szentendre

Birka babbal – 2015. Algyő

Komáromi birkapaprikás – 2016. Mezőkomárom

Báránysült köleskásával – 2016. Szentkirály

Sokac köcsögös bab – 2016. Bár

Pandúr gulyás velőgombóccal - 2018. Gyöngyöspata

Marha- és borjúhús ételek:

Löszpincesori marhapörkölt – 2008. Szólád

Eszterházy rostélyos burgonyafánkkal – 2009. Szigliget

Medvehagymás bélszíncsíkok burgonya copfocskákkal – 2009. Orfű

Bajnai csípős bab – 2009. Bajna

Klopfolt pecsenye – 2009. Rátka

Vadas marharagu gőzgombóccal – 2009. Szigetbecse

Pandúr gulyás – 2010. Harta

Rókagombás vegyes pörkölt bográcsban – 2010. Bugyi

Sokfűszeres marhalábszár burgonyalángossal – 2010. Óbánya

Savanyú káposztás tokány – 2010. Egervár

Petőfi rostélyos – 2010. Tápióbicske

Tenkes gulyás – 2010. Siklós

Párolt marhaszelet tormás zsemlemártással – 2011. Hegykő

Csákvári mustáros-tejfölös marhaszelet – 2011. Csákvár

Nyári töltött káposzta erdélyiesen – 2011. Pusztavám

Marhahús szelet tökmagos panírban – 2011. Káva

Marhapörkölt zsemlegombóccal – 2012. Balatonudvari

Marha bélszín vargányás metélttel – 2013. Balatonboglár

Marhapörkölt túrós derelyével – 2015. Cserépfalu

Bőrös borjúpörkölt bográcsban – 2016. Nemesnádudvar

Párolt marhahús meggyszósszal, pirított darával – 2016. Pincehely

Marhapofa pörkölt - 2017. Tápiószőlős

Borjúpaprikás nokedlivel - 2017. Bercel

Fojtott hús kulcsos kaláccsal - 2017. Gomba

Marhaszelet paprikás krumpligombóccal - 2018. Sárpilis

Rostélyos pecsenye - 2018. Őcsény

Patai palóc gulyás - 2018. Gyöngyöspata

Vadételek:
Rapcic vadas – 2008. Magyaregregy
Gombás vadnyúlpörkölt – 2008. Szólád
Vadpörkölt dödöllével – 2009. Oszkó
Resztelt vaddisznómáj – 2009. Bajna
Aszalt szilvával töltött vaddisznó almával – 2010. Tiszakécske
Kapros vadmalac gesztenyével – 2010. Bugyi
Pácolt szarvasgerinc mézes birsalmával és burgonyalepénnyel – 2010. Bugyi
Tejfölös-gombás szarvas pörkölt bográcsban – 2010. Érsekcsanád
Vadérmék köpenyben vargányamártással – 2010. Egervár
Zselici vadas nokedlivel – 2011. Szenna
Tűzdelt őzcomb áfonyával – 2011. Bárdudvarnok
Vadpástétom – 2012. Balatonudvari
Erdei gombás vadnyúlpaprikás parázsburgonyával – 2012. Hévíz
Gyümölcsös, grillen sült vadhús – 2012. Balatonlelle
Szarvas tokány bográcsban – 2013. Hajós
Rozsdás szarvas szelet burgonyafánkkal – 2015. Balatonkiliti
Vadpörkölt krumplilángossal – 2015. Verőce
A rapsic álma: szarvasragu pirított zsámiskával – 2015. Cserépfalu
Vaddisznósült kemencében – 2015. Zánka
Piszkés káposzta vadnyúllal – 2015. Kerekegyháza
Vadkacsasült kukoricás-krumplis nudlival – 2015. Kerekegyháza
Vaddisznó bakonyi módra – 2016. Monostorapáti
Dámvad pörkölt vargányával – 2016. Nyírmártonfalva
Vaddisznósült római kemencés kenyérrel - 2017. Pátka
Őzgulyás babbal - 2017. Nagykörű
Pikáns vadhúsleves grízgaluskával - 2017. Mikóháza
Lecsós vadmáj - 2017. Mikóháza
Vadsült tócsival - 2017. Kisszékely
Vörösborban pácolt vadnyúl piszkeszósszal - 2017. Gyöngyöstarján
Vargányás őzpörkölt - 2017. Csókakő
Vadpörkölt burgonyás lepénnyel - 2017. Gomba
Pista bácsi táskája - 2018. Tiszapüspöki
Vaddisznós batyu - 2018. Medina