Főtt/sült édes tészták:

Nudli – fahéjas – 2007. Szentgál

Lekváros-túrós gombóc – 2008. Kisnána

Mocskos tészta – 2008. Noszvaj

Derelye – lekváros – 2008. Szatmárcseke

Grízgaluska Hutzel kompóttal – 2010. Óbánya

Szőlős-túrós barátfüle – 2010. Dunaegyháza

Mancsos tészta – 2010. Boldog

Krumplis nudli és barátfüle – 2011. Csurgó

Derecskei rakott kifli – 2011. Mátraderecske

Lankadt pite – 2011. Sándorfalva

Szilvalekváros gombóc dióba hömpölgetve – 2011. Milota

Túrós guba – 2012. Dunavecse

Rizsfelfújt akácvirág dzsemmel – 2012. Mátranovák

Túrós peri – 2013. Lulla

Kalácsfánk – 2013. Lulla

Zsemlerétes – 2013. Nagyrécse

Barackos gombóc – 2013. Hajós

Gyümölcsös köles felfújt – 2015. Kerekegyháza

Köleskása prósza kormin szőlővel – 2015. Szalafő

Rizsfelfújt borsodóval – 2016. Nagyvázsony

Sült túrógombóc – 2016. Kunhegyes

Császármorzsa – Kaiserschmarn – 2016. Nagymányok

Aludttejes prósza - 2017. Rezi

Fánktésztában sült alma citromfűvel - 2017. Lipót

Túrós metélt - 2017. Bercel

Köles málé - 2017. Szatta

Máglyarakás - 2017. Kisszékely

Tökszár tészta - 2018. Szulok

Maszatos tészta - 2018. Szulok

Kecskeordás gombóc - 2018. Medina

Darafelfújt csokiöntettel - 2018. Kisbajom

Mákos és diós pogácsa - 2018. Nagytevel

Zsírban/olajban sült édes tészták:

Füles fánk – 2008. Liptód

Hólabda – 2008. Liptód

Zsírban sült perec – 2008. Bucsuta

Herőke – 2008. Herencsény

Szilvalekváros csavart fánk – 2008. Penyige

Almafánk – 2008. Magyaregregy

Szódabikarbónás kanálfánk – 2009. Ecseny

Lisztes sterc – 2009. Mesztegnyő

Pálinkás csöröge – 2010. Karcag

Almás-gesztenyés palacsinta – 2010. Velem

Krumplis kisbukták – 2010. Méhkerék

Túrós fánk – 2010. Csólyospálos

Nagyrózsa – 2010. Boldog

Kisrózsa – 2010. Boldog

Túrós kelt palacsinta – 2011. Császártöltés

Bodzafánk – 2012. Erzsébet

Lángoló almás palacsinta – 2013. Balatonboglár

Túrófánk – 2013. Nyíregyháza

Aludttej lepény – 2015. Dunabogdány

Lapótya – almával töltött fánk – 2015. Magyarszék

Ördögpirula – 2015. Taktaszada

Keletlen herőce – 2015. Tard

Kelt krumplis-fahéjas palacsinta – 2016. Monostorapáti

Tejbegríz kirántva – 2016. Ócsa

Krumplis fluta meggykompóttal – 2016. Nemesnádudvar

Citromos palacsinta mézes tejföllel és vörös áfonyával – 2016. Mezőtárkány

Kövér almás palacsinta – 2016. Hidas

Habos rakott palacsinta - 2017. Súr

Kitolófánk - 2018. Mözs

Lekváros zsemlefánk - 2018. Nagytevel

Édes kelt tészták
Falatos (diós) – 2007. Szentgál
Tepertős-szilvás fülecske – 2008. Bucsuta
Túrós lepény – fahéjas, kapros – 2008. Kisnána
Túrós lepény – krumplis – 2008. Herencsény
Frentő – mákos és diós – 2008. Herencsény
Kuglóf – 2008. Nikla
Szilvalekváros bukta – 2008. Noszvaj
Húsvéti patkó – 2009. Hosszúhetény
Hetényi lakodalmas piros kalács – 2009. Hosszúhetény
Tejfölös lángos – 2009. Rátka
Százrétű kalács – 2009. Györköny
Fehér egér – 2009. Kalaznó
Kulcsos kalács – 2010. Sárszentlőrinc
Kútkifli – 2010. Harta
Aranygaluska – 2010. Lajoskomárom
Ferdinánd – 2010. Karcag
Gesztenyés koszorú – 2010. Velem
Kukoris – 2010. Porrogszentkirály
Kapros-túrós lepény – 2010. Érsekcsanád
Cukorba forgatott – 2010. Méhkerék
Diós-mákos vekni – 2010. Csólyospálos
Goblinye – mákos gombóc – 2010. Gyulafirátót
Pecc pite – 2010. Tápióbicske
Mákos guba – 2010. Zebegény
Mákos fánk – 2010. Nagybörzsöny
Pándi meggyes pite – 2011. Pánd
Szalóki nagykalács – 2011. Egerszalók
Fertőhomoki tökös béles – 2011. Hegykő
Vízen kullogó – 2011. Tápiószentmárton
Tarkedli – 2011. Csákvár
Pávaszem – 2011. Pócsmegyer
Csíkszentdomokosi kürtőskalács – 2011. Pusztavám
Lakodalmi perec – 2011. Békésszentandrás
Rostélyos kalács – 2011. Békészentandrás
Krumplis kőttes – 2011. Sándorfalva
Örömkalács – 2011. Sülysáp
Hájas kalács – 2011. Császártöltés
Kelt málé – 2011. Lenti
Gyümölcsös lábatlan – 2012. Balatonudvari
Diási diós kalács – 2012. Gyenesdiás

Kevert kőtt – 2012. Erzsébet
Mákos-túrós bobajka – 2012. Komlóska
Grízes lángos – 2012. Komlóska
Túrós kalács – 2013. Szentendre
Kelett gömbőke – 2013. Szentendre
Túrós-lekváros pite – 2013. Gávavencsellő
Fumu – 2013. Zalaegerszeg
Madárkák, fahéjas kifli – 2013. Zalaegerszeg
Napon kelesztett szilvás lepény – 2013. Hajós
Aranygaluska – 2013. Kács
Tutuka – 2013. Karád
Csomócska – 2015. Balatonkiliti
Kakaós csiga – 2015. Buzsák
Hosszi kőtt (mákos, diós) – 2015. Gölle
Fontos kalács – 2015. Báta
Kókuszos-fahéjas csiga – 2015. Verőce
Fonott diós kalács – 2015. Cserépfalu
Napraforgó kalács – 2015. Kiskunfélegyháza
Almás béles – 2015. Ajak
Bukta étcsokoládés szilvalekvárral – 2016. Nagyvázsony
Asszonykonty – 2016. Nyírmártonfalva
Cirkos kalács – 2016. Kunhegyes
Vitnyédi kujcsos kalács – 2016. Vitnyéd
Tiszta kalács és almás kalács – 2016. Nagymányok
Kapros-túrós másként – 2016. Seregélyes
Német kuglóf – 2016. Hidas
Keszőcés-mákos lepény – 2016. Tevel

Meggy ízes kelt bugyor - 2017. Kaposújlak

Rizses lángos - 2017. Mikóháza

Szilvás lepény - 2017. Szászvár

Tarkedli - Lívanki - 2017. Kesztölc

Pozsonyi kifli - 2017. Bercel

Mákos guba - 2017. Szatta

Mákos szilvás lepény - 2017. Tengelic

Lekvárral töltött gőzbukta - 2017. Nézsa

Kakaós-mazsolás kalács és tubu - 2017. Gyöngyöstarján

Csokoládés kuglóf - 2017. Csókakő

Gőzgombóc gyümölcsös mártással - 2018. Mözs

Diós, mákos bukta - 2018. Tiszapüspöki

Kemencében sült aranygaluska - 2018. Berettyóújfalu

Krumplis fánk - 2018. Medina

Gyümölcsös habos lepény - 2018. Sárpilis

Lakodalmi kalács - 2018. Nagytevel

Túrós kelt pite - 2019. Pázmánd